DESPRE NOI

Despre noi

Complexul de poligoane HUNTING Fun Buhuşi este un loc special creat pentru iubitorii de arme, de vânătoare şi activități recreative în aer liber. Situat în Buhuşi, județul Bacău, în România, acest complex oferă o gamă variată de facilități şi experiențe de neuitat.

Complexul este alcătuit din mai multe poligoane şi terenuri special amenajate, care permit practicarea diferitelor activități, printre acestea se numără poligoane de tir cu arcul, poligoane de tir cu arme de foc, poligoane de tir la distante variate şi terenuri pentru simularea unor situații de vânătoare realiste.

Fiecare poligon sau teren este proiectat în mod specific pentru a oferi o experienţă autentică şi sigură. Acestea sunt echipate cu standuri de tir, obstacole şi facilități de siguranță, asigurând astfel respectarea celor mai înalte standarde de securitate.

Complexul de poligoane HUNTING Fun Buhuşi oferă oportunități excelente pentru antrenament şi perfecționare în domeniul tragerii. Aici, pasionații pot exersa îndemânarea în manevrarea armelor, precizia la tir şi abilităţile necesare pentru a face față diferitelor situații de tragere.

Pe lângă poligoanele de tir, complexul poate oferi şi alte facilități, cum ar fi săli de conferinţe pentru instruire şi discuţii legate de tragerile în poligon. De asemenea, se pot organiza evenimente speciale, precum competiţii de tir sau activități sociale.

Complexul de poligoane HUNTING Fun Buhuşi oferă o experienţă unică pentru iubitorii de arme şi pentru cei care doresc să se antreneze într-un mediu adecvat. Acesta promovează valorile sportivităţii, responsabilităţii şi respectului faţă de mediul înconjurător.

Urmareste-ne pe social media

Echipa noastra

SORIN

Sorin

Instructor de tragere în poligon

Sorin, instructor de tragere în poligon, multiple cursuri in domeniul armelor și munițiilor, instructor certificat ESA, instructor certificat TECC. Experiență de 17 ani in domeniu.

d3

Iulius

Instructor de tragere in poligon

Iulius , instructor de tragere in poligon cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu.
Multiple stagii de pregatire în domeniul armelor de foc la nivel national si international.
Pasionat de geopolitica, supraviețuire în situatii extreme și de gestionarea situațiilor de criza.

EC34

Andrei (Delta)

Instructor in poligonul de tragere de 10 ani

Instructor in poligonul de tragere de 10 ani, instructor certificat E.S.A., multiple cursuri nationale si internationale certificate pe acest domeniu, pasionat de scufundari, cursuri de prim ajutor, plimbari montane si airsoft.

Crăciun Alin

Instructor in poligonul de tragere de 10 ani

Instructor dedicat și pasionat în domeniul armelor de foc și al poligoanelor de tragere, având diferite stagii de pregătire și cursuri în domeniu.Prin profesionalism său, Alin oferă un cadru optim de învățare și îndrumare contribuind astfel la creșterea încrederii și abilităților în utilizarea armelor de foc . montane si airsoft.

INFRASTRUCTURĂ

Dotările poligoanelor din cadrul complexului nostru de tragere sunt din gama profesională fiind destinate atât amatorilor cât și profesioniștilor.

Poligonul destinat armelor scurte- pistol care are în alcătuire cele 7 linii de tragere până la 25 de m lungime, unde îți poți exersa abilitățile de tragere la țintele noastre fixe sau reactive.

Poligonul destinat tirului cu arme lungi ghintuite (pușcă/ carabină) care are în alcătuirea sa cele 10 standuri de tragere, până la 160 m lungime. Tot aici avem ținte de diferite forme, ținte fixe, reactive din hardox, dar și ținta de PORC MISTREȚ alergător unde îți poți exersa instinctul de vânător.

Poligon destinat tirului cu arcul, arbaleta și pistolului cu aer comprimat.

Poligoanele de talere au în compunere lansatoare automate profesionale marca PROMATIC.

Rulează videoul